Actualitate

Șoc în rândul întregului colectiv al Spitalului Județean. Cei doi soți răniți în explozia de la Potoceni sunt asistenți medicali la UPU. Poliția a deschis dosar penal

sursa: Facebook
sursa: Facebook

Polițiștii au deschis dosar pentru vătămare corporală și distrugere în urma exploziei produsă marți noapte într-o casă din satul Potoceni, explozie în urma căreia 4 oameni au fost răniți, doi dintre ei fiind acum în stare foarte gravă.

Ancheta trebuie să stabilească dacă operațiunile pe care le efectua instalatorul în locuința cea nouă, în care urma să racordeze la gaze centrala și aragazul,  erau conforme, dacă acesta era angajat la o firmă și lucra autorizat.  

Între timp, instalatorul, în vârstă de 51 de ani a fost transferat la un spital din Capitală, în speranța că dotările de acolo îl vor reuși să treacă de cumpăna pe care o trăiește. Bărbatul are arsuri pe circa 70 la sută din suprafața corpului.

De asemenea, proprietarul casei,  Silviu de 26 de ani, asistent la UPU în Spitalul Județean, a fost transferat la un spital din Timișoara. Transportul tânărului, care are arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului, s-a realizat cu elicopterul.

Soția lui Silviu, Vera, de 43 de ani, care, de asemenea, este asistent medical la UPU în Spitalul Județean este în stare mai bună. Are însă pe corp numeroase tăieturi, cel mai probabil după ce un geam a căzut peste ea în timpul exploziei.

sursa: Facebook

Tatăl femeii, un bărbat de 70 de ani, este a patra victimă a deflagrației. Bărbatul este cel mai puțin rănit, însă și el rămâne internat.

Situația celor doi soți răniți în explozia de la Potoceni, care abia se mutaseră în casa pe care și-o doreau din tot sufletul, și care acum trăiesc cumpăna vieții lor a provocat o undă de șoc în rândul tuturor celor care îi cunoșteau și celor cu care lucrau, în Spitalul Județean Buzău.