Divertisment

Sofia Vicoveanca își păstrează tonusul la 81 de ani

Plină de energie și cântecele sale difuzate la Focus Fm, la fel!

Solista Sofia Vicoveanca a explicat că nu obișnuiește să mănânce mult, deoarece nici nu depune un efort substanțial în viața de zi cu zi. În schimb, este atentă să aibă o alimentație echilibrată care să conțină din toate câte un pic.

Totodată, Sofia Vicoveanca a afirmat că, la vârsta sa, este important să nu stea prea mult într-un loc, iar activitatea cu care preferă să-și ocupe timpul este grădinăritul, având nu mai puțin 124 de ghivece cu plante în casă.

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, solista continuă să fie o persoană activă. Susține spectacole, iar în viața de zi cu zi are un program încărcat. Sofia Vicoveanca are în continuare grijă la felul în care arată. Când vine vorba despre îngrijirea tenului folosește ulei de măsline și busuioc. Se bazează pe tratamente naturiste pentru îngrijirea tenului și a părului. De ani de zile, celebra interpretă de muzică populară își curăță fața cu ulei de măsline, în care pune busuioc de la Bobotează și folosește măști naturiste cu miere, măr și cartof crud. Aceste trucuri o ajută pe artistă să se mențină tânără. Sofia Vicoveana spune că are un ten uscat, iar uleiul de măsline îl hidratează și ține ridurile la distanță. Pentru porii dilatați, interpreta de muzică populară recomandă o mască din boabe de strugure.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu