Actualitate

Târg educațional în Buzău, dedicat viitorilor studenți

Deși mai sunt câteva luni bune până când vor absolvi liceul, elevii din clasa a XII-a vor avea posibilitatea să cunoască deja ofertele Universității ”Dunărea de Jos” .

Unitatea de învățământ din Galați, cu filială și la Buzău, anunță că pe 7 martie va organiza un târg educațional, cu prezență fizică, destinat elevilor de la colegiile și liceele din județ.

”Cu această ocazie, liceenii vor putea face cunoștință cu profesorii și studenții universității, vor vedea experimente inedite, vor afla care sunt programele de studiu și specializările scoase la concurs la admiterea din acest an, dotările din „Campusul Al. I. Cuza”, oportunitățile în carieră și posibilitățile de angajare pe care le oferă parcurgerea unui program educațional în cadrul UDJG.

În plus, cei interesați pot găsi informații despre oferta educațională a universității la nivel de masterat și doctorat, programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională, alte cursuri de perfecționare pe care UDJG le organizează”, informează reprezentanții UGAL.

Întâlnirile cu viitorii studenți se vor desfășura și în Focșani – 2 martie și Slobozia – 14 martie.

La Buzău, Universitatea Dunărea de Jos este prezentă cu trei specializări, respectiv Educație fizică și sportivă (50 de locuri la taxă), Drept (60 de locuri la taxă) și Agricultură (50 de locuri la taxă).