Actualitate

(UPDATE) Tatăl lui Abi Talent este unul dintre proxeneții reținuți la Buzău! Bărbatul nu e la primul dosar de acest fel (VIDEO)

UPDATE: Miercuri după amiază magistrații au emis mandat de arestare preventivă pe numele celor 3 persoane reținute în urma perchezițiilor de marți. Este vorba despre tatăl lui Abi Talent, concubina sa și o altă femeie. Bărbatul este acuzat de proxenetism iar femeile de înșelăciune prin metoda ghicitului.

UPDATE: Tatăl lui Abi Talent, reținut inițial pentru 24 de ore, va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. La fel se va întâmpla și cu cele două femei reținute în același dosar, de proxenetism și înșelăciune. Magistrații buzoieni vor decide în orele următoare ce se va întâmpla cu cei 3, dacă vor fi arestați pentru 30 de zile sau vor fi cercetați în continuare sub o altă măsură. În ceea ce îl privește pe celălalt bărbat săltat ieri, în urma perchezițiilor, unchiul cântărețului, acesta va fi cercetat sub control judiciar.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Unul dintre cei doi bărbați reținuți de polițiștii din Buzău pentru proxenetism, prin înlesnirea și încurajarea practicării prostituției de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, este un personaj controversat din municipiul Buzău.
Este vorba despre Suraj Panțic, renumit printre clanurile interlope din oraș, care în trecut a fost condamnat tot pentru proxenetism. El a primit 5 ani și 6 luni de închisoare, într-un dosar de proxenetism, dar nu a ispășit toată pedeapsa, fiind liberat pentru bună purtare.
Bărbatul este tatăl cunoscutului Abi Talent, o vedetă a momentului în rândul adolescenților. Puștiul are milioane de fani și vizualizări, iar despre despre ceea ce face Șansa News a scris AICI.
Trapperul a fost și el implicat în mai multe scandaluri. Despre controversele din familie puteți citi mai multe AICI.