Actualitate

Temperaturi sub media obișnuită! Anunțul ANM care dă fiori

Până spre sfârșitul lunii martie vremea nu dă semne de încălzire, iar ploi slabe și intensificări ale vântului pot să apară în continuare. Vremea va fi rece în continuare pentru această perioadă, iar noaptea vor fi frecvent temperaturi negative.

„Pentru ziua de joi, 17 martie, temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar minima de -6 și  -7 grade grade Celsius. Vântul va sufla moderat,  cu intensificări pe parcursul zilei, cu viteze de 35-45 km pe oră. Pentru ziua de vineri, avem același scenariu, cu vreme mai rece decât cea normală a acestei perioade, o maximă de 7 grade, și o minimă de -5 grade Celsius. Pentru această zi vor fi înnorări temporare și ziua vor fi condiții de precipitații mixte, vântul va avea intensificări până la 45 kilometri pe oră”, a spus, pentru Șansa News, Raul Ilea de la Administrația Națională de Meteorologie.

Nici în weekend nu vor fi schimbări majore ale vremii, fiind preconizate temperaturi maxime pe timpul zilei de 6 grade Celsius.

„Pentru weekend, intensificări ale vântului până la 45 de km pe oră, vreme în continuare rece, cer variabil spre senin”, a mai adăugat Raul Ilea.

Etichete