Actualitate

Trafic de coșmar pe strada Frăsinet. Utilaje în mijlocul intersecției, șoferii circulă pe unde pot

A fost un trafic de coșmar astăzi pe strada Frăsinet, unde mai multe utilaje au blochează parțial, de ore, bune, accesul către Aleea Sporturilor. Lucrările din zonă au dus dus la formarea de coloane de mașini care se întind până în apropierea mall-urilor, iar nervii șoferilor sunt întinși la maximum.

Deja devenit obișnuință, statul în coloană nu mai șochează pe nimeni. Însă, după toată experiența șantierelor din municipiu, șoferii au devenit din ce în ce mai inventivi. Forțați de context, dar și obosiți să-și petreacă timpul în trafic, buzoienii „fentează” cum pot coloana și regulile de circulație, unii pătrunzând periculos chiar și pe contrasens.

Muncitorii excavează de ceva timp, iar buzoienii se întreabă, retoric, de ce aceste lucrări nu se pot face la alte ore.

Mulți buzoieni sunt de părere că lucrările ar trebui să se deruleze noaptea, când valorile de trafic sunt scăzute.

Singurii care nu-și fac probleme din cauza aglomerației sunt bicicliștii, motocicliștii și persoanele care folosesc trotinete electrice, care reușesc să facă slalom printre mașini.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Lucrari facute fara cap, mai bine zis fara un studiu de impact asupra circulatiei rutiere, asa cum se deruleaza de ani buni cam toate lucrarile din Buzau. Si ca si cum asta nu ar fi destul, in timp ce aceste lucrari se executa, suportam praf, pietre imprastiate peste tot, iar dupa lucrari carosabilul este mai prost ca inainte, plin de denivelari, santuri si gropi.
    Tot inainte iubita Primarie, cu al tau sef ce doar se lauda ca face si ca drege !