Actualitate

Trafic dirijat pe DJ203K, în Potoceni. O femeie a fost rănită în urma unui accident rutier

Accident rutier pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri județene din Buzău. Recent reabilitat, DJ203K a devenit una dintre șoselele cu cele mai multe accidente rutiere tocmai pentru că șoferii circulă cu viteze foarte mari. În Vinerea Mare, la Potoceni, a avut loc un accident în care au fost implicare două mașini, iar unul dintre șoferi, o femeie de 46 de ani, a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe strada Bisericii către intersecția cu DJ203k de către un localnic în vârstă de 64 de ani și mașina care circula pe drumul prioritar, dinspre Lopătari către Buzău, la volanul căreia se afla o șoferiță în vârstă de 46 de ani, de asemenea din Mărăcineni”, informează IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței, aceasta fiind preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.