Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

(Update) Traficanți de droguri din Rm.Sărat, reținuți. Cine sunt ei

Update: Cele trei persoane reținute în urma perchezițiilor de marți, 3 august, vor rămâne după gratii. Magistrații au emis, miercuri după amiază, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele acestora.

Știrea inițială: Rețineri în urma amplelor percheziții desfășurate, marți, în Buzău și în Capitală la indivizi suspectați de trafic intern și internațional de droguri de mare risc.

Trei indivizi, doi bărbați  din Râmnicu Sărat, prieteni și concubina unuia dintre ei, au fost reținuți la finalul audierilor la care au ajuns 15 persoane, toate având legături cu gruparea de trafic de droguri. Printre cei trei reținuți este și bărbatul considerat capul rețelei în zona Buzăului, un râmnicean de 35 de ani.

Polițiștii și procurorii DIICOT din Buzău au destructurat, marți o rețea de traficanți de droguri.   26 de descinderi au avut loc în Buzău și în Capitală la indivizi bănuiți de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Conform anchetatorilor, descinderile au avut loc la persoane care făceau rost de cantități importante de droguri din Capitală, în special cocaină, pe care, apoi, le vindeau altor dealeri sau consumatorilor din Buzău si din alte județe. Gruparea ar fi fost alcătuită din tineri cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani. Potrivit unor surse, persoana care coordona activitatea de la Buzău a traficanților era un râmnicean de 35 de ani, apropiat al clanului Pian din Capitală, acesta fiind, de altfel, unul dintre cei trei reținuți.            

La finalul acțiunii, 15 persoane au fost duse la audieri la DIICOT Buzău. Totodată, au fost ridicate sume importante de bani găsite în locuințele traficanților, dar și stupefiante. Este vorba despre  120 de grame de droguri dar si de peste 18 mii de euro, aproape 48 de mii de lei si 4000 de franci elvețieni, care ar proveni din vânzarea de droguri. Inclusiv două arme au găsit anchetatorii în locuințele suspecților.

Cercetările in acest caz  sunt continuate de polițiștii si procurorii DIICOT Buzău pentru aflarea tuturor activităților grupării.

Subiectul și AICI