Actualitate

TREI RÂMNICENI, AUDIAȚI DUPĂ PERCHEZIȚII! Persoanele sunt bănuite de trafic de droguri de mare risc (VIDEO)

Trei tineri din Râmnicu Sărat au ajuns în fața procurorilor DIICOT după amplele acțiuni desfășurate miercuri de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău.

Echipele din județul Buzău au descins astăzi în cinci locații din municipiul Râmnicu Sărat, reprezentând domiciliile celor trei tineri, care ulterior au și fost duși la audieri. Tinerii au vârste cuprinse între 22 și 34 de ani și sunt bănuiți de trafic de droguri de mare risc.

”Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit că, în perioada iunie-noiembrie a.c., mai multe persoane, din județul Buzău, ar fi achiziționat droguri de mare risc de la persoane din Vrancea și București, pe care ulterior le-ar fi revândut”, se arată în comunicatul IPJ Buzău.

În urma percheziției, au fost ridicate droguri (cannabis), 3 grindere, un cântar de precizie, 800 de lei și medii de stocare.

De asemenea, tot astăzi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au participat la un total de 11 percheziții domiciliare, în județele Buzău, Vrancea, Ilfov, precum și în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – I.G.P.R., iar la acțiune au participat polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău, Ploiești și Vrancea, sprijiniți de luptători din cadrul I.P.J Vrancea și de jandarmi.