Actualitate

Un buzoian este șef de promoție al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii București. Reacția profesoarei din școala generală

Un buzoian este șef de promoție la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București.

Vlad-Constantin Lungu-Stan este buzoianul care a obținut cele mai bune rezultate în cadrul acestei unități de învățământ superior.

Performanța sa a fost  făcută publică pe contul de facebook al universității și a fost aplaudată și primită cu reală emoție de profesoara Gabriela Toader de la Școala ”Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, acolo unde a făcut gimnaziul Vlad.

.“UN NOU MOTIV DE MÂNDRIE PENTRU ȘCOALA ” CĂPITAN AVIATOR MIRCEA T. BĂDULESCU ” BUZĂU ȘI PENTRU MINE PERSONAL! BRAVO VLĂDUȚU!!!!”, a scris pe contul său de facebook profesoara  Gabriela Toader.

La rândul său, buzoianul Vlad-Constantin Lungu-Stan a scris pe pagina de facebook a universității pe care cu brio a absolvit-o ce au însemnat pentru el anii de studenție:

„Când mă uit în spate nu văd patru ani, ci opt trepte de urcat în calea de a ajunge inginer. Fiecare pas, inițial timid, apoi cu o încredere crescândă, n-a avut în spate decât căutarea lucrului bine făcut. Facultatea a însemnat un proces de evoluție perpetuă, ubicuă, alimentată de fervoarea studenției și condimentată cu viața de cămin, seri de boardgames, plimbări prin parcul Poli și ciorba acră de la cantina Automaticii.

Experiența facultății nu ar fi fost la fel fără profesorii pe care i-am avut. Cum n-am știut ce urma să vină după fiecare semestru terminat cu bine, nu știu nici acum, dar sper că vor veni alte oportunități asemenea celor din facultate. Ce știu cu siguranță este că, privind în spate, nu regret nimic și că m-am bucurat de fiecare moment ca student ”

Felicitări, Vlad!