Actualitate POLITICĂ

Un fost parlamentar a preluat puterea în AUR Buzău. Cine este intermediarul care conduce organizația

Un fost parlamentar de Buzău a preluat, printr-un apropiat, filiala județeană Buzău a Alianței pentru Unirea Românilor. Concret, începând cu data de 12 octombrie, Centrul a numit un Birou de Conducere Județean la AUR Buzău creditat de Cătălin Vișan, acesta fiind nimeni altul decât finul fostului senator și președinte al Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, tatăl ex-deputatului Adrian Mocanu.

Din același Birou Județean fac parte și alți apropiați ai familei Mocanu, precum: vicepreședintele Maria Ionescu, fost consilier local municipal PMP, Gheorghe Vasile, de asemenea vicepreședinte și fost consilier municipal, dar și secretarul general Ștefan Jercan, ex-manager general Trans Bus.

După cum se vede din lista de mai jos, nici Adrian Mocanu și nici tatăl său nu sunt în AUR, dar, e limpede că ei controlează organizația. Reamintim, Adrian Mocanu a avut mai multe mandate de deputat de Buzău, el trecând prin diverse partide, începând cu PSD și terminând cu PMP. Dar, cum partidul înființat de Traian Băsescu nu a mai intrat în Parlament, fostul deputat a ieșit în ultima vreme din atenția opiniei publice. Totuși, e clar că familia Mocanu are încă ambiții politice pentru tânărul Adrian, drept pentru care, iată, a pornit un contraatac, de această dată preluând AUR Buzău.

Iată mai jos lista cu noii membri ai BIROULUI DE CONDUCERE JUDEȚEAN AUR BUZĂU: