Actualitate

Un nou val de accidente, doi pietoni au fost răniți

După un weekend însângerat pe șoselele din Buzău, continua seria accidentelor. Două accidente rutiere  în urma cărora a fost rănit câte un pieton s-au produs marți după amiază.

Primul a fost înregistrat la Robeasca. Un minor care mergea pe marginea drumului a fost acroșat de o mașină.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Robeasca spre Buzău, de către un șofer în vârstă 34 de ani, din Robeasca, a surprins și accidentat un pieton.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un minor în vârstă 13 ani, din Robeasca. Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Ipj Buzău.

La scurt timp, un alt accident a fost semnalat la Gălbinași, pe DN2B. Și aici a fost vorba tot despre rănirea unui pieton.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila, de către un șofer în vârstă 64 de ani, din Galați, a surprins și accidentat un pieton. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, o femeie de 58 de ani, din Gălbinași. Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.”

Etichete