Actualitate

(VIDEO) Carambol la Hanul lui Țintă. Care au fost urmările

Aglomerația de vineri seara și graba unor șoferi au întrerupt nedorit călătoria cu mașina în cazul unor șoferi și pasageri care s-au aflat în mașinile implicate într-un carambol produs la Hanul lui Țintă. Tamponarea în lanț a avut loc în jurul orei 19,00, o oră la care DN 2 E 85, principala șosea care traversează județul făcând legătura Moldovei cu Capitala, înregistrează valori mari de trafic, mai ales la început de week-end.

Cauzele care au condus la producerea carambolului nu sunt foarte clare. Cert este că nu mai puțin de șapte mașini au fost implicate și avariate. Din impact unele au fost proiectate pe câmp. Alte câteva au fost trase pe acostamentul drumului pentru a permite desfășurarea traficului.

La fața locului s-au deplasat, după cum se observă și din materialul video, două echipaje ale Poliției.

Impactul de la Hanul lui Țintă vine la numai câteva ore după ce doi șoferi (o buzoiancă și un brăilean) și-au pierdut viața, iar trei pasageri au fost răniți, într-un accident produs pe DN 2 B, în apropiere de Cilibia. Nu mai departe de ieri, polițiștii rutieriști au acționat cu un număr mărit de echipaje pe șosele pentru a combate cauzele principale care conduc la producerea de accidente. Oamenii legii au urmărit, în principal, șoferi vitezomani sau care fac depășiri riscante, pe cei care conduc sub influența alcoolului sau drogurilor, dar și pietonii care au o conduită riscantă.