Actualitate

(VIDEO) Mașină răsturnată pe Centură, două persoane rănite

UPDATE:

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Focșani, de către un șofer în vârstă de 22 de ani, din Buzău, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri, cu vârsta de 19 ani, din Săpoca și 34 de ani, din Mărăcineni. Aceștia au fost preluați și transportați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Știrea inițială: Un accident cu urmări grave s-a produs, miercuri seară, pe Centura municipiului Buzău, în zona fabricii de bere. Nu se știe exact în ce împrejurări, o mașină înmatriculată în Buzău s-a răsturnat în această zonă. Conform imaginilor surprinse de martori și transmise redacției șansanews.ro, autoturismul a părăsit carosabilul și s-a oprit la câțiva metri de șosea. Cel puțin o persoană a fost aruncată din mașină, în urma impactului, fiind găsită pe sol de către echipajele medicale. Aceasta, dar și o altă victimă, au nevoie de îngrijiri medicale, arată primele date.