Actualitate

(Video) Parcurs de Învingător: ”Am vrut să renunț, dar mi-am dat seama că acest sport este făcut pentru mine”

Iustin și Luca sunt cei doi frați care și-au spus povestea, marți seara, la Focus TV, în cadrul campaniei ”Parcurs de Învingător”. Primul este gimnast de performanță, de patru ani component al Lotului Național de Juniori – Gimnastică Artistică, iar al doilea este un sportiv care promite să-i calce pe urme fratelui mai mare. Cu alte cuvinte, doi copii excepționali, modele de ambiție și reușită pentru fiecare dintre noi.

Marți seara, la Sens Direct, au vorbit despre sport, despre performanță dar și despre sacrificiile pe care le fac pentru a-și îndeplini visul. Detalii aici.

”Nu îmi doresc nimic de sărbători, dar îmi doresc ca anul viitor să obțin rezultate bune la campionatul mondial”, a spus Iustin, marți seara, în direct la Focus TV.

Iustin face gimnastică de peste 11 ani și recunoaște că au fost și momente grele care , uneori, însă nu a renunțat pentru că, spune el, și-a dat seama că este făcut pentru acest sport. Și a continuat, iar drumul lui spre reușită este susținut și de oameni de bine din Buzău care s-au alăturat campaniei Parcurs de Învingător.

Restaurant Dacia și Ring Textile Production au fost sponsorii care le-au adus celor doi frați o mică bucurie înainte de Crăciun.