Actualitate

(VIDEO) Se mișcă lucrurile pe Șoseaua Vadu Pașii? Primele măsuri luate după patru luni de la moartea unui adolescent

Au trecut peste patru luni de lacrimi pentru familia tânărului mort în noaptea de 9 decembrie și tot atâtea zile în care navetiștii, dar și buzoienii revoltați de neglijența autorităților care au permis darea în folosință a unui drum public fără un spațiu pentru circulația pietonilor au cerut să fie luate măsuri de urgență pe Șoseaua Vadu Pașii. În tot acest timp, în ciuda riscului existent în zonă, subliniat, din păcate, de moartea unui tânăr nevinovat, nu s-a schimbat nimic. În continuare, oamenii circulă pe marginea șoselei, mașinile trecând pe lângă ei cu viteză amețitoare.

Elementul de noutate este că, zilele trecute, au fost montate limitatoare de viteză pe Șoseaua Vadu Pașii, fiind prima măsură după ce tânărul Cosmin Bașturea și-a pierdut viața. Odată cu aceste limitatoare, a fost instalat și un indicator care indică viteza legală de deplasare de maxim 30 de kilometri pe oră.

Focus Tv a difuzat constant puncte de vedere pe marginea subiectului, arătând necesitatea urgenței unor măsuri. Amenajarea unui trotuar sau a unei pasarele este, deocamdată, la stadiul discuțiilor.

Amintim că adolescentul nevinovat a fost lovit mortal de o mașină condusă de un șofer băut, chiar în timp ce tânărul se deplasa pe marginea șoselei. Din păcate, tânărul era în stare gravă când au ajuns polițiștii astfel că a fost dus de urgență la spital, unde, în ciuda manevrelor de resuscitare, a murit.