Actualitate

(VIDEO) Spectacol la Mânzălești. La 100 de ani, nea Gică s-a prins în horă și a jucat alături de dansatorii profesioniști

Nea Gică Baciu, buzoianul din Mânzălești care a uimit pe toată lumea cu energia de care dă dovadă zilnic deși a împlinit 100 de ani, a reușit să atragă din nou toate privirile. În week-end, a făcut un adevărat spectacol, prinzându-se în horă, jucând alături de tinerii dansatori și ținând pasul cu aceștia.

Nea Gică a împlinit recent 100 de ani. Când nu își sapă grădina, merge la vânătoare. Neobosit, singur își îngrijește gospodăria. Zilele trecute, nea Gică a demonstrat, încă o dată, că vârsta nu contează. Participanții la ”Treasure Games in The Park: Ținutul Buzăului”, primul reality show online din România, i-au bătut la poartă. În ograda veteranului de război, participanții la evenimentul menit să promoveze cel mai nou geoparc UNESCO, Ținutul Buzăului, au asistat la o demonstrație de talent și energie cum rar le este dat să vadă. La peste 100 de ani, Nea Gică a intrat în jocul dansatorilor populari. A jucat hore și sârbe, ca în tinerețe.

Sursa video Facebook/ Roneta Baciu

Povestea buzoianului Gică Baciu, veteran de război și cel mai vechi deținător de armă din județ, AICI și AICI.