Actualitate

(VIDEO&FOTO)Ploaia face prăpăd! Trei copaci secerați concomitent

UPDATE: Ploaia torențială a provocat probleme în cartierul Micro XIV. Străzile s-au umplut de apă. Chiar și la o oră după ce ploaia s-a oprit, șoferii sunt nevoiți să meargă cu viteză redusă, prin apa care acoperă carosabilul.

Sursa Adrian Florinel Docuz

ȘTIREA INIȚIALĂ: În urmă cu puțin timp, o ploaie puternică a izbucnit în municipiul Buzău. Timp de circa jumătate de oră, a plouat torențial iar vântul a bătut extrem de tare.

În acest context, doi copaci au fost secerați de furtună în oraș, iar altul în afara municipiului.

Primul copac a fost doborât în rondul de pe Calea Eroilor, unde traficul este blocat pe un sens, iar celălalt pe strada Vasile Golea, acolo unde o salcie a căzut peste un vehicul parcat regulamentar.


Pe de altă parte, pe drumul DJ 203D, un al treilea copac a blocat un sens de mers spre Maxenu. La acest moment, pompierii intervin în zonele afectate.

Pompierii intervin pentru degajarea a 3 arbori doborâți de furtună, după cum urmează:

  • Pe Calea Eroilor, mun. Buzău, arborele blochează un sens de mers.
  • Pe strada Vasile Golea, mun. Buzău, arborele s-a prăbușit peste un autoturism.
  • Pe raza DJ203D spre Maxenu, arborele blochează drumul complet.

În Zona Industrială există probleme majore cu canalizarea, existând foarte multă apă strânsă pe carosabil, în urma precipitațiilor.

Sursa Fb/ Meteo Buzău Original

În timpul furtunii, nori groși s-au strâns pe cerul Buzăului și în comunele limitrofe. Iată câteva instantanee surprinse la Țintești și Poșta Câlnău.

Sursa foto Fb/ Meteo Buzău Original