Actualitate POLITICĂ

Vlad Pufu a câștigat detașat conducerea filialei municipale a PNL Buzău. Prima declarație a președintelui ales. Liderul liberal Gabriel Avrămescu: ”De un astfel de om are nevoie organizația” (VIDEO)

Vlad Pufu este câștigătorul scrutinului desfășurat duminică, 27 iunie, pentru președinția filialei municipale a PNL Buzău. Conform primelor numărători, Pufu, care a condus organizația și până acum cu titlul de interimar, a obținut 110 voturi în timp ce contracandidatul său, Gabriel Laurențiu Banu, a fost ales doar de 24 de liberali.

PNL a mai câștigat un om de valoare, a spus la finalul scrutinului, liderul liberal, Gabriel Avrămescu:

”PNL Buzău mai câștigă un om de valoare în echipă! Senatorul Vlad Pufu a primit votul de încredere al colegilor organizației municipale pentru funcția de președinte. Felicitări, Vlad! Organizația municipală a PNL BUZĂU are nevoie exact de un astfel de lider, un om care a demonstrat foarte multe în afara perimetrului politic și care, va aduce, cu siguranță, plus valoare, în interiorul organizației municipale a PNL Buzău. Felicitări noii echipe liberale de la municipiu! Îi știu bine pe fiecare dintre oamenii care s-au alăturat lui Vlad Pufu în campanie și care de astăzi ocupă un loc în Biroul Permanent Municipal al PNL Buzău. Le cunosc ambiția, le cunosc speranțele și sunt sigur că vor continua să reclădească PNL Buzău, iar în următorii ani, vor veni, în fața buzoienilor, cu viitorul primar al municipiului și cu o echipă de consilieri locali pregătită să dezvoltăm Buzăul împreună!”

”A fost o zi foarte frumoasă pentru Partidul Național Liberal, am dat exemplu buzoienilor că suntem un partid cât se poate de democratic, în care există dezbatere, a declarat Vlad Pufu, la scurt timp după ce a aflat că a fost ales lider al filialei municipale a PNL Buzău:

După scrutinul de la municipiu, urmează alegerile pentru președinția organizației județene a PNL Buzău. Alegerile vor avea loc pe 3 iulie, în cursă înscriindu-se 6 candidați.

Citește și AICI

Iată lista tuturor aleșilor din structura de conducere a Organizației Municipale PNL Buzău:

Vlad Pufu

 Geta Burducea

Florin Sangiu

Elena Gurguiatu

Constantin Ionescu

Claudiu Carpen

Dragomir Vasii

Andrei Neder

Diana Minea

Constantin Coman

Viorel Ștefu

Venera Acsinte

Adina Boțoacă

Vasile Carapit

 Cristian Ciubotaru

 Dora Dascălu

Aurel Dumitru

 Gabriela Georgescu

 Viorel Manea

 Daniela Matache

George Mihăilescu

Laurențiu Oprea

Octavian Posea

Loredana Tatu

Dana Toma Nicolau

 Nina Untea

Leon Velicu