Divertisment

Vlăduța Lupău și soțul ei, în Dubai

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus se distrează pe tărâmuri de basm! Frumoasa interpretă și partenerul ei de viață și-au făcut bagajele și au plecat împreună într-o vacanță exclusivistă, în luxosul Dubai. Se bucură din plin de relaxare, dar artista nu a uitat să își țină fanii la curent.

Vlăduța și-a luat o binemeritată vacanță și a plecat în Dubai alături de soțul ei. Urmăritorii săi au putut vedea imagini spectaculoase de acolo, aceasta postând zilnic.

Pe lângă cariera muzicală, Vlăduța a absolvit Universitatea de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Cu o sinceritate ieșită din comun, Vlăduța a oferit de-a lungul timpului o sumedenie de detalii din viața sa, însă nu mulți știu că tânăra de 30 de ani este căsătorită din 2019 cu un bărbat la fel de celebru ca ea. Este vorba de Adrian Rus care a fost portar la U Cluj și la CFR Cluj, dar în urmă cu un an de zile a renunțat la fotbal. Motivul pentru care a renunțat a fost faptul că era de o bună perioadă de timp pe banca de rezervă, iar acest statut nu-l mai mulțumea.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu