Actualitate

Volga era bicicletă, iar “vaccinatul” era sub acoperire. Gest halucinant făcut de un tânăr din Pârscov, pasionat de jocuri de noroc

Pasiunea pentru jocurile de noroc s-a dovedit a fi mult prea puternică pentru un tânăr din Pârscov. Dornic de câștig, dar ținut departe de ruletă din cauza restricțiilor impuse de pandemie, buzoianul s-a gândit “să împrumute” un certificat verde, el nefiind vaccinat. După căutări îndelungi, a reușit să facă rost de documentul care i-a deschis ușa cazinoului. Numai că a făcut o alegere total neinspirată. Și-a salvat pe telefon certificatul verde al unei fete din Arad, pe care o cunoscuse prin intermediul unor prieteni, o tânără cu un nume specific țării vecine, Ungaria.

Un astfel de document le-a prezentat polițiștilor în momentul în care a fost legitimat într-un cazino din municipiul Buzău, astfel că oamenilor legii nu le-a luat prea mult să realizeze falsul.

Tânărul din Pârscov s-a ales cu dosar penal pentru 2 infracțiuni.

“În ziua 29 noiembrie a.c., în timpul desfășurării activităților în sistem integrat, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, din Pârscov, care a prezentat certificat în format digital aparținând altei persoane, folosindu-se de acesta pentru a i se permite accesul în incinta unui cazino.  Poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de „fals privind identitatea” și „uz de fals”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.