Actualitate

”Vrem să-i arătăm că nu este singur”. Mesajul colegilor de școală pentru Răzvan, tânărul diagnosticat cu leucemie

A rămas fără cea care i-a dat viață și a crescut într-un cnetru de plasament, însă a adunat în jurul său o mare familie care acum îi este alături, motivându-l să învingă o boală grea. Este vorba despre Răzvan, tânărul orfan care a fost diagnosticat cu leucemie, pentru a doua oară, și despre care sansanews a scris aici și aici.

Aflat pe un pat de spital în Italia, tânărul primește, în fiecare zi, susținerea celor de acasă. Cu toții fac eforturi pentru strângerea banilor de care Răzvan are nevoie pentru a putea face tratamentul care îl poate salva. Alături îi sunt și colegii de școală care au confecționat mărțișoare pe care le vor vinde , iar banii strânși vor fi donați.

”Răzvan Matragoci, fostul nostru elev, se luptă din greu pentru viața lui și cu un mare dor: acela pentru mama sa care s-a așezat printre îngeri mult prea devreme și de care el are atâta nevoie.

Noi, familia Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău, alături de prietenii de la Colegiul Economic și cei de la Școala Gimnazială “Sf. Apostol Andrei”, vrem să îi arătăm că nu este singur și că un licăr de speranță există întotdeauna…. Pentru aceasta, cu drag și cu dăruire, am confecționat mărțișoare pe care, cu ajutorul reprezentanților Muzeului Județean Buzău, le vom aduce mai aproape de dumneavoastră, cu intenția de a-l ajuta pe Răzvan să strângă banii necesari pentru a putea continua tratamentul și a avea o șansă la viață, oferind oricui oportunitatea de a se alătura familiei de suflet a acestui tânăr minunat”, au anunțat pe Facebook.

Mărțișoarele vor fi vândute de miercuri  22 februarie  și până  vineri, 4 martie, în intervalul 9-15, la Muzeul Județean.

Etichete