Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

WEEKEND FESTIV LA RÂMNICU SĂRAT! Ce invitație are primarul pentru locuitorii orașului

Se anunță zile de sărbătoare pentru râmniceni. Orașul a îmbrăcat ”haina de sărbătoare”, iar iluminatul festiv va fi deschis mai devreme decât în alți ani. Anunțul a fost făcut de primarul Sorin Cîrjan care a invitat râmnicenii să se bucure de luminițele de sărbătoare chiar începând din acest weekend.

”Mâine, 28 noiembrie 2020, deschidem iluminatul festiv în Râmnicu Sărat. Luminițele din zona centrală și din toate celelalte zone ale orașului vor porni de mâine o atmosferă de sărbătoare. Vă invităm să vă bucurați de spiritul Crăciunului, dincolo de provocările vremurilor, primind în suflete magia sărbătorilor de iarnă”, au anunțat reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat.

În plus, primarul a promis că anul acesta a pregătit tot mai multe instalații care vor împodobi orașul, așa că pe lângă centrul orașului și parcuri, anul acesta vor fi iluminate și mai multe străzi din cartiere.

Pe 1 Decembrie, arborăm steagul României!

După surpriza de a aprinde mult mai devreme luminițele din oraș, primarul face și o invitație pentru râmniceni. Mai exact, își îndeamnă locuitorii ca, de 1 Decembrie, să arboreze fiecare, la balcon sau în curți, steagul României.

” În semn de prețuire față de români și România, de Ziua Națională a României invităm fiecare râmnicean să ARBOREZE la geam, balcon, ori în curțile caselor, STEAGUL TRICOLOR.Să creăm împreună, spiritul unei sărbători care ne definește. vorbindu-ne despre trecut, prezent și viitor! Așteptăm să încărcați fotografiile dumneavoastră, cu steagul tricolor în Eveniment, iar cele mai sugestive dintre acestea vor fi încărcate aici, pe pagina de Facebook a municipiului Râmnicu Sărat”, a spus primarul Sorin Cîrjan.