Actualitate

“ZBOR” CU UN PORSCHE TURBO PE DN2, ÎN BUZĂU. Cine este șoferul filmat de radar cu cea mai mare viteză, în acest an

Un bărbat de 50 de ani din București a dat peste cap radarul polițiștilor buzoieni. El a fost prins la volanul unui bolid rar văzut pe șoselele din România, conducând cu 219 km la oră.  Este cea mai mare viteză surprinsă anul acesta de radarele din Buzău.

 Bărbatul de 50 de ani din București venea din Neamț de unde își cumpărase un autoturism Porsche 911 Turbo și se îndrepta spre casă. În județul Buzău, pe Dn 2 E 85, în afara localității Costești, bărbatul a apăsat mai tare pedala de accelerație, vrând să-și încerce noua achiziție. A fost filmat de radar rulând cu 219 km la oră.

Întrebat de ce circula cu o viteză atât de mare, bucureșteanul ar fi declarat că abia și-a achiziționat autoturismul de lux, că a vrut să-l încerce, dar  și că nu și-a dat seama că a ajuns să ruleze cu o viteză atât de mare.  Bărbatul a fost amendat și i s-a reținut permisul pentru 90 de zile.

Viteza cu care bucureșteanul a fost surprins de radar este cea mai mare înregistrată, oficial, în acest an, în județul Buzău.

La finele lunii trecute, un bărbat din Vrancea a fost prins în afara localității Poșta Câlnău conducând cu 212 km la oră.