Actualitate

Ziua bucuriei! La mulți ani, copii! Ce surprize au pregătit autoritățile pentru cei mici

Sursa foto Fb/ Fundatia Comunitară Buzău

Astăzi este cea mai veselă zi a anului. De 1 iunie, copiii, sărbătoriții zilei, se vor afla în centrul atenției. Și nu doar părinții și bunicii îi vor răsfăța. Și autoritățile au pregătit pentru ei o mulțime de surprize. Vor avea loc evenimente care mai de care mai interesante și atractive pentru copii, indiferent de vârsta lor.

La Buzău, la centrul Muzeal I. C. Brătianu va avea loc de la ora 11:00 un spectacol de teatru pentru toate vârstele: Cartea Junglei. Vor fi și animatori, baloane modelate și picturi pe față. Tot la Brătianu, buzoienii sunt așteptați în lumea fluturilor.

Iar pe seară, copiii și părinții sunt așteptați la un spectacol îndrăgit de public: parada cu torțe care va da startul Buzău Fest.

Iar după amiază, cei mici sunt invitați să facă mișcare în aer liber. În Parcul Crâng vor fi organizate activități sportive cu premii atractive.

“Nimic nu este mai frumos decât un copil fericit, care râde, se joacă și trăiește bucuria în fiecare clipă!De aceea, pe 1 Iunie dorim să sărbătorim ziua voastră prin mișcare, bună dispoziție și multă, multă distracție! Primăria Municipiului Buzău, sportivii și domnii antrenori de la SCM Gloria Buzău vă așteaptă cu mic, cu mare în parcul Crâng, începând cu ora 14:30, pentru a ne bucura împreună de sport și copilărie! Vom alerga, ne vom juca fotbal, handbal, baschet, rugby, tenis de masă, karate și chiar șah! Vom avea și premii pentru cei mai norocoși prichindei și, cel mai important, ne vom distra cât pentru un an întreg!”

Tot în municipiul Buzău va avea loc și Cupa PNL la baschet Yellow Summer Cup, ce va aduna la start 16 echipe de liceeni.

Etichete