Actualitate

Ziua Femeii aduce temperaturi scăzute la Buzău! Află unde sunt anunțate până la minus 12 grade Celsius

Primăvara întârzie să apară! Începând de astăzi, temperaturile maxime din Buzău nu vor mai depăși 2-3 grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea vom avea o minimă de minus 6 grade Celsius.

„În mod normal, pentru data din calendar, trebuia să avem 8-10 grade în timpul zilei și 2-4 grade în timpul nopții”,declară reprezentantul Meteo Buzău, Ciprian Marcoșanu

În plus, sunt așteptate precipitații sub formă de ninsoare seara, dar neînsemnate cantitativ pe raza orașului Buzău și în proximitatea acestuia. Însă, surpriza este la Bisoca, unde temperaturile pe timpul zilei se mențin negative, respectiv -2 grade Celsius pe timpul zilei.

Pentru această noapte, la Bisoca, erau prognozate între -10 grade Celsius și -12 grade Celsius. Dimineață, la ora 5,00, erau -7 grade Celsius. Cu o seară în urmă, stratul de zapadă nou depus era de aproximativ 12 centimetri, dar în creștere, deoarece ninge în continuare, iar pentru marți acest strat poate atinge 15-16 centimetri.

Pe teritoriul țării noastre va fi prezentă o altă masă de aer mult mai rece, care își va face simțită prezența începând de joi, iar pentru zilele de vineri și sâmbătă temperatura preconizată este de -2 grade Celsius.

Sursa-Meteo Buzău

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook MeteoBuzău-https://www.facebook.com/MeteoBuzauPrivat.