Actualitate Divertisment

ZODIILE DE FOC. Berbecii, Leii și Săgetătorii, puternicii și energicii zodiacului

Zodiile de foc sunt reprezentate de trei dintre cele doisprezece semne zodiacale. Cele doisprezece zodii sunt împărțite la rândul lor în patru elemente: foc, aer, apă și pământ. Fiecare semn zodiacal se referă și la unul dintre cele patru elemente și fiecare dintre aceste grupuri elementare are trăsături distincte. Împreună, formează lumea naturală, astfel încât fiecare este într-un fel dependent de celălalt.

Berbecul, Leul și Săgetătorul fac parte din ceea ce înseamnă zodiile de foc, iar focul este simbolul prin excelență al energiei, puterii și pasiunii. Oamenii din acest grup sunt conduși de o voință neclintită și de un mod pozitiv de a privi viața.

Semnele zodiacale reprezentate de zodiile de foc sunt cunoscute pentru pasiune, creativitate, spontaneitate, inspirație și spirit competitiv. În general, aceștia au nevoie cu disperare să fie inspirați pentru a fi fericiți.

Ce caracteristici au zodiile de foc

Potrivit astrologilor, semnele de foc tind să fie pasionale, dinamice și temperamentale, nu spre deosebire de focul însuși. Chiar și cuvântul „foc” este folosit pentru a descrie oameni volatili, dar fierbinți.

Focul îți poate menține de cald, sau îți poate provoca o mare distrugere. Poți aprinde un foc în șemineu pentru a te menține cald, dar necontrolat, focul îți poate arde casa. Semnele de foc pot fi gândite în acest fel: pot fi prieteni grozavi, loiali, dar cu siguranță nu vrei să-i trădezi.

Berbec – 21 martie-19 aprilie

Deoarece berbecul este și un semn cardinal, acesta mai este supranumit și liderul înnăscut al zodiacului. Acțiunea și impulsivitatea sunt trăsăturile cele mai strâns asociate cu manifestarea acestui semn de foc.

Fiind singurul semn cardinal de foc, berbecul tinde să acționeze înainte de a vorbi, confruntându-se direct cu situații și provocări. Acesta este și semnul zodiacului care poate fi cel mai competitiv, deoarece îi place să fie primul. Berbecii sunt destul de uimitori la începutul lucrurilor, cum ar fi proiecte și obiective. Berbecii sunt conduși de Marte, planeta acțiunii. Se implică adesea în multe lucruri și nu ezită să-și asume o șansă. Le place riscul și nu le este frică să și-l asume, chiar dacă nu funcționează. Ei știu că, mai devreme sau mai târziu, ceva se va declanșa.

Leu – 23 iulie-22 august

Leii sunt un semn de foc fix care știu să privească în interiorul lor. Acesta este asociat cu trăsături precum determinarea, stabilitatea și îndeplinirea obiectivelor. Ei își separă punctele forte și punctele slabe, scoțându-și în evidență calitățile. Un Leu evoluat va fi deschis să învețe și să împărtășească cu ceilalți ceea ce știu.

A fi prieteni, membri din familie sau persoane semnificative pentru un Leu este o parte din cadoul care continuă să vi-l ofere. Inspirația și pasiunea sunt folosite pentru a evolua, pentru a reuși și pentru a-i ajuta pe alții să reușească. Însă pentru a reuși necesită muncă grea. Și Leilor nu le este frică să muncească pentru a fi cei mai buni.

Dar și leii vor să fie apreciați. Vor să fie recunoscuți pentru darurile lor. Dacă se află într-un mediu de lucru care înseamnă doar câștigarea unui salariu, nu vor fi fericiți. Deși leii sunt generoși, le place și să primească mici cadouri.

Săgetător – 22 noiembrie-21 decembrie

Spontan și incitant, semnul de foc mutabil, săgetător este căutătorul neobosit al adevărului. Dacă ești săgetător, asta înseamnă că ești super flexibil și facil. Tipul de foc al acestui semn este canalizat spre învățarea și explorarea lumii din jurul nostru în multe forme diferite. Cultura, spiritualitatea și diversitatea reprezintă caracteristica acestui semn, ajutându-i pe alții să vadă cât de importantă este imaginea de ansamblu.

Cu un Săgetător, pasiunea devine inspirație. Ei preiau înțelegerea și pasiunea de la foc și le transpun în înțelepciune. Săgetătorii caută idealuri care inspiră și, atunci când se simt inspirați, pot face imposibilul.

De asemenea, au o slăbiciune: le place provocarea. Au această nevoie profundă de a putea merge pur și simplu. Asta poate însemna că pot să aplice pentru un loc de muncă care ar putea părea ușor inaccesibil sau să ceară o mărire de salariu, fără ezitare, atunci când știu că o merită. În ceea ce privește relația, un Săgetător vrea să fie cu cineva care crede în ei și va vorbi fericit cu visele lor.