Divertisment

33 de la moartea Mihaelei Runceanu

Pe 1 noiembrie 1989, vestea morții Mihaelei Runceanu șoca pe toată lumea. În primele ore ale anchetei, polițiștii au ajuns la Daniel Cosmin Ştefănescu, un tânăr care îi furniza cântăreţei discuri şi casete cu muzică. Cei doi se ştiau de aproximativ un an, iar în ziua crimei se pare că bărbatul fusese invitat în casa Mihaelei Runceanu. Acesta a fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru omor, dar a ieşit din închisoare în 2006, după 17 ani de detenţie.

Marți, 1 noiembrie 2022, se împlinesc 33 de ani de când Mihaela Runceanu a fost ucisă cu bestialitate, în floarea tinereții, la doar 34 de ani. A fost una dintre cele mai iubite artiste din România și a lăsat în urmă cântece de dragoste de o sensibilitate aparte.

Potrivit anchetatorilor, scopul crimei a fost jaful. Cântăreața a murit strangulată cu cordonul de la telefon, apoi arsă cu cruzime, când era încă vie. Daniel Cosmin Ştefănescu furase din casa Mihaelei Runceanu mai multe lucruri, printre care un videocasetofon marca „Panasonic”, un televizor „Telecolor”, un magnetofon stereo marca „Rostov” şi un pickup „Unitra”, cu două boxe de 75 W.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

Prezentator Focus Fm & Focus TV
Jurnalist
Artist

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu