Divertisment

Nu a fost invitată la cununia fiului. Artista e supărată

În urmă cu ceva vreme, sansanews.ro prezenta aici povestea emoționantă de viață a Nicoletei Voicu. Artista de muzică populară a fost adoptată de mică și crescută cu multă dragoste de doi oameni simpli și iubitori din C.A. Rosetti, județul Buzău.

Fiul artistei a făcut cununia civilă, dar aceasta nu a fost invitată. Băiatul s-a supărat că mama sa a postat pe rețelele de socializare detalii despore viitorul eveniment.

“A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele sociale, că orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv, Am ajuns și soacră mare. Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrie despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de las apariția articolului și am primit un telefon. Fiul meu s-a arătat supărat pentru postarea făcută. Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă. “

Și uite așa, artista nu a fost părtașă la frumosul eveniment din viața copilului său. Nicoleta Voicu și fiul sunt din nou certați, după ce s-au împăcat în urmă cu câteva luni. Interpreta de muzică populară și băiatul nu și-au vorbit o vreme destul de lungă tot din cauza unui alt eveniment. Solista a mărturisit că unicul său copil a refuzat să-i cumpere un tort pentru ziua de naștere, pe motiv că este foarte scump.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu