Divertisment

Surprize de septembrie la Focus FM

Toamna aceasta, hiturile românești continuă să fie auzite la cel mai popular radio din regiune. O mulțime de artiști de renume vor fi auziți în programele stației, pe ritmuri ușoare sau populare. Din luna septembrie, distracția continuă.

Georgiana Lobonț se aude cu noua sa melodie, Ți-am dat ție inima. În plină promovare cu această nouă melodie, artista e prezentă de astăzi și în programele Focus Fm. E o dedicație pentru toți cei care iubesc, așa cum însăși Georgiana recunoaște că iubește și este iubită. În videoclip apare chiar soțul artistei.

Piese de toamnă de la Ștefan Hrușcă, Gheorghe Gheorghiu sau Anișoara Puică răsună. Cântece de școală de la Victoria Lungu sau Sergiu Turcan, tot la radio Focus Fm.

Pentru alte noutăți și premiere puteți recepționa Focus Fm. Facem atmosferă în cinci județe. În Buzău suntem pe 93,8 Mhz, în Rm. Sărat ne puteți auzi pe 104,7 Mhz, în județele Vrancea, Brăila și Galați pe 97.0 Mhz, iar în Slobozia pe 92,9 Mhz. Pe internet ne puteți auzi în pagina noastră focusfm.ro inclusiv pe device-urile mobile. Intrați pe focusfm.ro de pe smartphone, activați play-erul și puteți naviga pe alte site-uri sau Facebook.