Actualitate

(Update) Accident rutier pe centura Buzăului. O femeie a fost rănită

Update: Primele concluzii ale polițiștilor, după cercetarea la fața locului, sunt că accidentul de pe Șoseaua Nordului s-a produs pe fondul traversării neregulamentare. Iată ce transmite IPJ Buzău despre acest eveniment:

“Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism dinspre Focșani către Ploiești, un șofer de 27 de ani, din București, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 65 de ani, din Buzău, care ar fi traversat drumul prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.”

Știrea inițială: Un grav accident rutier s-a produs luni după amiază pe șoseaua de centură a Buzăului. Din primele date, se pare că o femeie ar fi fost lovită de o mașină. Victima ar fi suferit traumatisme la nivelul capului.

Traficul este restricționat pe Șoseaua Nordului în zona Pasajului cu strada Transilvaniei, către Focșani, anunță IPJ Buzău.

Sursa Facebook

Din cauza restricțiilor, s-au format coloane de mașini în zonă.

Etichete