Actualitate

ATENȚIE, INCONȘTIENȚI ÎN TRAFIC! Un buzoian reținut de Poliție, la finalul unei urmăriri pe DN2 E85. Era beat și fără permis

Un bărbat din municipiul Buzău a fost trimis în arestul Poliției pentru o serie de infracțiuni la regimul rutier. Băut fiind, a furat o mașină, s-a urcat la volan, și a încercat să fugă de oamenii legii.

Buzoianul de 43 de ani a fost surprins de polițiști în timp ce se afla în trafic pe DN2E85, la Gura Câlnăului. În momentul în care polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, acesta și-a continuat drumul.  Polițiștii au pornit în urmărirea șoferului, oprindu-l în trafic la Mărăcineni.

L-au testat cu etilotestul iar rezultatul a a arătat că buzoianul băuse înainte de a se urca la volan, rezultând o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere anulat, dar și că furase autoturismul la volanul căruia se afla.

Ținând cont de toate neregulile săvârșite, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În plus, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi furt în scop de folosință.