Actualitate

Autobuz Trans Bus, implicat într-un accident în municipiu. O femeie a fost rănită

Un accident rutier soldat cu o persoană rănită a fost înregistrat vineri după amiază în municipiul Buzău. Din primele informații, în accident au fost implicate două vehicule: un autobuz al societății de transport în comun și un autoturism. Autobuzul 22 circula din municipiul Buzău spre localitatea Fulga. La un moment dat, pe Aleea Sporturilor, șoferul a frânat brusc după ce, spun el, un autoturism i-ar fi tăiat calea. O femeie, pasageră în autobuz, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se ușor.

“Autobuzul de pe ruta 22 circula spre Fulga. Pe Aleea Sporturilor, a fost depășit de un autoturism care, apoi, i-a tăiat calea brusc intenționând să intre în parcarea unui magazin din zonă. Șoferul autobuzului mi-a spus că a frânat brusc, ar fi lovit ușor autoturismul, distanța dintre cele două vehicule fiind extrem de mică. O pasageră a căzut dar nu a suferit leziuni grave. Conform procedurii, au fost anunțați polițiștii și echipajele medicale”, a declarat pentru șansanews.ro, Gică Toader, directorul Trans Bus.

Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru cercetări. Iată ce transmite IPJ Buzău despre incidentul de astăzi:

“Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea pe direcția Dorobanți către Sala Sporturilor, un autovehicul special pentru transport persoane, condus de un șofer buzoian în vârstă de 42 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe aceeași direcție,  de către un șofer în vârstă de 29 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturismul special pentru transport persoane, o femeie în vârstă de 64 de ani,  din Mărăcineni, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Etichete