Actualitate

Biciclist rănit în urma unui accident rutier, trafic dirijat

Un accident rutier a fost înregistrat pe DJ 203 D, la Smeeni, vineri după amiază. Este vorba despre un eveniment înregistrat la ieșirea din Smeeni. Un biciclist care mergea dinspre Brădeanu spre Smeeni a fost lovit în plin de un șofer care circula pe aceeași direcție. Biciclistul, un bărbat de 68 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că,  autoturismul condus pe direcția Bradeanu către Smeeni, de către un șofer, în vârstă de 62 de ani, din Tisău, a surprins și accidentat un bărbat biciclist, în vârstă de 68 de ani, din Smeeni, care se deplasa în aceeași direcție. Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs accidentul. Așa că traficul rutier este restricționat pe DJ 203D, la ieșirea din Smeeni.