Actualitate

(Update) Carambol pe DJ 203 K. Trei mașini implicate, o victimă (Foto)

Update: O femeie de 40 de ani, din BUzău, a fost rănită duminică, în urma accidentului produs la Cernătești. Ea a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Iată cum s-a produs accidentul în care au fost implicate 3 mașini:

” Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Beceni către Buzău de către un șofer de 20 de ani, din Lopătari, a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus și la volanul căruia se afla un conducător auto de 19 ani, din Racovițeni. În urma impactului autoturismul tânărului din Lopătari a ricoșat într-un autovehicul ce se deplasa pe aceiași direcție, la volanul căruia se afla un șofer 21 de ani din Cernătești. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei de 40 de ani din Buzău, pasageră a autoturismului șoferului din Racovițeni, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, transmite IPJ Buzău.

După zeci de minute în circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă, traficul a revenit la normal.

Știrea inițială: Carambol pe DJ 203K în localitatea Zărneștii de Slănic, comuna Cernătești. Trei vehicule au fost implicate într-un accident rutier. În urma impactului, o persoană ar fi fost rănită.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări. Traficul este dirijat pe DJ 203 K, la locul accidentului.

Revenim cu detalii.