Actualitate

Cel mai bun jucător de tenis de masă, Ovidiu Ionescu, înainte de JO: “Sunt optimist. Speranța este o medalie la dublu mixt”

Optimist și pregătit să lupte pentru a se întoarce în țară cu o medalie olimpică. Vorbim despre Ovidiu Ionescu, cel mai bun jucător de tenis de masă din România, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de simplu masculin și în proba de dublu mixt.

Cu doar câteva zile înainte de startul competiției, sportivul de aur al României se declară extrem de încrezător în șansele sale. S-a pregătit intens în ultima perioadă, este conștient de valoarea și talentul său, așa că este nerăbdător să înceapă întrecerile la care iau parte cei mai buni sportivi din lume. Aflat în Japonia,  Ovidiu Ionescu a dezvăluit pentru șansanews.ro care este obiectivul său la Jocurile Olimpice de la Tokyo: să își adjudece o medalie olimpică.

“Pentru aceste Jocuri Olimpice sunt optimist. Am avut o perioadă foarte bună de pregătire, am avut Campionatul European la sfârșitul lui iunie unde am putut vedea unde ne situăm exact și ce am mai avut de îmbunătățit. Am ajuns cu bine în Japonia, regulile sunt foarte stricte, testări zilnice, însă spiritul olimpic compensează orice. Este o mândrie să reprezint România la a doua ediție a Jocurilor Olimpice. Speranța este o medalie la dublu mixt, fiind doar 16 perechi pe tablou, cu o tragere bună și o formă extraordinară, se poate îndeplini dorința oricărui sportiv, aceea de a obține o medalie olimpică”, a declarat Ovidiu Ionescu pentru șansanews.ro.

La proba de dublu mixt, Ovidiu Ionescu va face echipă cu Bernadette Szocs.

Amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august.