Actualitate SĂNĂTATE

Cunoscut medic, școlit în Austria. Noile tehnici medicale pe care le va învăța ajung și la Buzău

Unul dintre cei mai cunoscuți medici din Spitalul Județean Buzău va sta departe de cea mai mare unitate spitalicească din județ câteva săptămâni bune. Absența specialistului de la locul de muncă este însă motivată.

Medicul ortoped Dan Mihai va fi prezent, luna aceasta, într-unul dintre cele mai mari spitale din Europa, unde va învăța cele mai noi tehnici medicale și alte metode moderne de tratament de la cei mai buni specialiști din domeniu. Până pe 29 septembrie, dr. Dan Mihai va fi plecat la studii, la Viena. Se va alătura unei echipe din care a mai făcut parte în urmă cu câțiva ani, atunci când „a luat lecții” de la specialiștii Spitalului AKH-Viena.

“În 2018 am primit o bursă de a participa, timp de o lună, la activitățile Departamentului de Ortopedie al Spitalului AKH-Viena sub îndrumarea Prof. Windhager. Pentru că “educația continuă” în medicină înseamnă a fi la curent cu ultimele metode de tratament şi optimizarea rezultatelor acestora, am revenit cu entuziasm, în cadrul aceleiaşi echipe!”, anunță medicul buzoian pe Facebook.

Cât timp medicul Dan Mihai va fi plecat la studii, de pacienții cu probleme ortopedice se vor ocupa ceilalți 5 medici specialiști ortopezi care profesează la Spitalul Județean Buzău.

​Dr. Dan Mihai face parte din colectivul Secţiei de Ortopedie -Traumatologie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău din anul 2017. De-a lungul anilor a participat la numeroase cursuri internaționale de specializare. Detalii AICI.