Actualitate

CUVINTE DE RĂMAS BUN, TRANSMISE ÎN ULTIMA ȘEDINȚĂ A CONSILIULUI LOCAL! Ce le-a spus primarul consilierilor

Consilierii locali s-au întâlnit marți dimineață pentru ultima dată în vechea formulă. De la distanță și conectați prin intermediul dispozitivelor, aleșii au votat cele șase proiecte aflate pe ordinea de zi. Chiar dacă s-a desfășurat în condiții speciale impuse de pandemie, ședința a început cu intonarea imnului. Întâlnirea a durat mai puțin de o oră, iar la final, cuvântul de închidere i-a aparținut primarului Constantin Toma.

În ciuda momentelor tensionate din ultimii patru ani, edilul a ținut să mulțumească tuturor consilierilor pentru faptul că au reușit să formeze o echipă.

”Dragi colegi, vă mulțumesc foarte mult. A fost ultima ședință din acest mandat. S-au făcut lucruri deosebite, vă doresc multă sănătate! Și cu siguranță cu cei care ați fost realeși ne vom întâlni mai des dar și cu ceilalți vom rămâne în legătură pentru că într-adevăr am fost o adevărată echipă în acești patru ani. Multă sănătate și numai bine acasă!”, a transmis primarul Constantin Toma.

Ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Buzău

Ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Buzău

Publicată de Primăria Municipiului Buzău pe Marţi, 20 octombrie 2020

La rândul lui, viceprimarul Ionuț Apostu a mulțumit colegilor consilieri și le-a urat să se revadă cu bine la prima ședință din actualul mandat.