Actualitate

DN 10, BLOCAT LA CISLĂU. O cisternă încărcată cu GPL a ieșit în afara șoselei (FOTO)

UPDATE: A fost remediată problema tehnică apărută la autocisterna implicată în incidentul de la Cislău, aceasta continuându-și deplasarea. De asemenea, traficul pe DN 10 a fost reluat.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Drumul Național 10, în localitatea Cislău, a fost închis, traficul fiind deviat pe străzi adiacente din comună, după ce o cisternă încărcată cu GPL a fost implicată într-un eveniment rutier, și a ieșit în afara șoselei.

”Cisterna intră în categoria celor cu risc inflamabil, la o primă evaluare nu ar părea că a fost afectată încărcătura, a fost solicitată intervenția ISU pentru verificare. ”, precizează reprezentanții Poliției Buzău.

Circulația a fost restricționată pentru o mai mare siguranță a participanților la trafic, mașinile fiind deviate pe străzi adiacente din comună.

Și centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță incidentul, menționând că traficul rutier este oprit pe DN 10 Buzău – Brașov,  în zona localității Cislău, din cauza unei autocisterne care a derapat. Nu au fost victime.

La rândul lor, reprezentanții ISU Buzău anunță că, la o primă evaluare a situației, nu ar fi riscuri, întrucât încărcătura nu ar fi afectată.

Mai multe echipaje de pompieri și polițiști sunt la locul incidentului.

Revenim !