Actualitate

(UPDATE) DOI COPII MICI, MAMA ȘI BUNICA LOR, RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT PE DN2

UPDATE: La spital a ajuns și mama copiilor, astfel că bilanțul accidentului a crescut la 4 victime. Este vorba despre doi frați de 3 și 5 ani, mama lor de 33 de ani și bunica de 66 de ani, toți din Galați.

“Băiatul în vârstă de 3 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian plagă frontală și un traumatism toraco-abdominal. Fetița în vârstă de 5 ani a suferit policontuzii in urma accidentului rutier și un traumatism toracic din cauza centurii de siguranță. Femeia în varsta de 66 de ani a suferit un politraumatism, un traumatism cranian si unul facial, cu echimoză periorbitală dreapta și o plagă contuză frontală. Femeia în vârstă de 33 de ani a suferit policontuzii și escoriații la nivelul bărbiei” , au transmis reprezentanții Spitalului Județean.

Conform medicilor, toți cei 4 ar fi în stare stabilă.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Doi copii de 3 și 5 ani și bunica lor au fost răniți, duminică, în urma unui accident produs în localitatea Oreavu, pe DN2.

Din primele date de la fața locului, accidentul s-a produs între două autovehicule conduse pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău. La ieșire din localitatea Oreavu, autoturismul condus de un șofer din Galați, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care îl preceda și la volanul căruia era un conducător auto în vârstă de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din mașina gălățeanului: doi copii în vârstă de 3, respectiv 5 ani și a unei femei în vârstă de 66 de ani, toți din Galați. Este vorba despre doi frați și despre bunica lor.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.