Actualitate

E OFICIAL! GUVERNUL A LUAT ACT DE DEMISIA LUI LEONARD DIMIAN DE LA PREFECTURĂ. Vasile Alecu, șef, temporar, la Casa Albă

E oficial. Guvernul a luat act de demisia lui Leonard Dimian din funcția de prefect al județului.

Până la numirea unui nou prefect, atribuțiile de conducere vor fi preluate, începând de, joi, de către subprefectul Vasile Alecu.

”Am preluat cu responsabilitate sarcina de a asigura conducerea Instituției Prefectului – Județul Buzău în perioada următoare. Prioritatea zero rămâne gestionarea situației sanitare, care a căpătat acum un grad mai mare de complexitate, având în vedere necesitatea derulării fără cusur a campaniei de vaccinare anti-Covid-19. Am încredere că echipa Instituției Prefectului va gestiona activitățile pe care le coordonează cu eficiență și profesionalism, bazându-se pe bunele mecanisme de comunicare inter-instituțională și pe comportamentul responsabil al cetățenilor județului nostru”, a declarat Vasile Alecu.

Reamintim, în prima zi lucrătoare a anului, luni, pe 4 ianuarie, Leonard Dimian a anunțat că renunță la funcția de prefect al județului, în care a fost învestit în decembrie 2019. Dimian a vorbit despre o demisie de onoare, în contextul în care Guvernul care l-a numit în funcție a fost schimbat, dar mai ales urmare a faptului că PMP, partid care l-a susținut, nu a intrat în Parlament.

Mai multe puteți citi AICI