Actualitate

Este cert: va fi petrecere de Revelion în Piața Dacia. Anunțul primarului Toma

FOTO ARHIVA
FOTO ARHIVA

Vor fi petreceri în noaptea dintre ani în restaurantele din oraș, dar și în aer liber. Persoanele care nu vor reuși să își rezerve un loc într-un restaurant sau pur și simplu vor dori să petreacă alături de cei dragi în aer liber și să ciocnească un pahar de șampanie la miezul nopții, o vor putea face în aer liber, pe platoul din Piața Dacia.

După ce Guvernul a dat undă verde organizării de petreceri în perioada sărbătorilor de iarnă, autoritățile locale au decis să reia tradiția organizării de spectacole în centrul Buzăului. Într-o intervenție în direct la Focus Tv, primarul Constantin Toma a confirmat că vor fi petreceri în Piața Dacia, toate amănuntele urmând să fie bătute în cuie zilele acestea. În plus, buzoienii se vor putea bucura și de un foc de artificii la miezul nopții, la fel ca înainte de pandemie.

“Aștept Hotărârea de Guvern în această seară. Mâine ne organizăm să avem și spectacol de Revelion și foc de artificii pentru că se intră cât de cât într-o oarecare normalitate. Sperăm să intrăm mai optimiși și mai liniștiți în anul următor. Va fi spectacol și tot ceea ce e nevoie de Revelion”, a declarat primarul Constantin Toma.

Buzoienii care vor alege să întâmpine noul an în centrul orașului vor trebui să poarte masca de protecție în timpul petrecerii.

Guvernul a decis să permită organizarea petrecerilor în aer liber fără limită de participanți sau oră de închidere, dar cu purtarea măștii de protecție. De asemenea, restricțiile privind circulația pe timpul nopții au fost eliminate, astfel că petrecăreții se vor putea întoarce acasă la orice oră.