Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

EXCLUSIV! VAL DE NOI ÎMBOLNĂVIRI! Cel puțin 20 de persoane, confirmate cu COVID-19 în ultimele ore (UPDATE)

UPDATE:  Autoritățile medicale anuță, luni la prânz, 21 de cazuri noi fde coronavirus, așa cum preciza încă de dimineață șansanews.ro.

 Județul ajunge să numere 426 de cazuri de infectare cu coronavirus, 180 fiind declarate vindecate și extermate/

Din cele 21 de cazuri noi, 3 dintre pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 14 și 84 de ani. Bolnavii au fost internați, în funcție de locurile disponibile, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în spațiul special destinat pacienților diagnosticați cu COVID-19.


ȘTIRE INIȚIALĂ: Cel  puțin 20 de buzoieni au fost confirmați cu COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Este vorba despre buzoieni care fie s-au testat, din proprie inițiativă, la laboratoarele private din oraș, fie s-au prezentat la Spitalul Județean cu diferite simptome specifice infecției cu SARS-CoV-2 și, în urma testării, li s-a confirmat boala.

Tot în ultimele ore, au fost diagnosticate și mai multe persoane care s-au prezentat la unitatea medicală din Micro 14 cu diferite afecțiuni mai grave și aveau nevoie de internare și care, la fel, în urma testării, au fost diagnosticate cu COVID-19.

Printre cei diagnosticați în ultimele ore sunt și doi pacienți care au avut nevoie de intervenție chirurgicală.