Actualitate

(FOTO) Parcurile din proximitatea blocurilor, zone de evitat

Parcurile din apropierea blocurilor ar fi trebuit să fie zone de relaxare, de promenadă, însă multe dintre ele arată deplorabil. Bănci și locuri de joacă vandalizate, pereți plini de mâzgălituri și locatari nemulțumiți.

Așa a ajuns parcul din zona Hotelului Coroana. Unul dintre cititorii șansanews.ro a reclamat starea jalnică în care se află spațiul dintre blocuri. Buzoianul spune că de o săptămână iluminatul în părculeț nu mai funcționează iar la adăpostul întunericului mobilierul din zonă este devastat. Nu doar atât. Locatarii din zonă și-au găsit dimineața mașinile zgâriate, pagubele fiind considerabile, dar și cu pereții blocului acoperiți cu diverse culori.

Nici locul de joacă destinat copiilor nu a scăpat întreg. Toboganele sunt murdare, băncile pe care părinții își așteptau copiii sunt rupte.

Oamenii au mers la Primărie și au făcut sesizări peste sesizări, cerând ca măcar problemele cu iluminatul să fie remediate pentru a-i descuraja pe cei care distrug totul în cale să mai recurgă la astfel de acțiuni. Deocamdată, răspunsurile se lasă așteptate.