Actualitate

(FOTO) Tragedie pe DN2E85. Doi buzoieni și-au pierdut viața. Printre victime, un cunoscut afacerist din Mărăcineni

Carosabil umed, ceață și o clipă de neatenție. Este contextul în care o nouă tragedie s-a produs pe Șoseaua Morții, la Mihăilești. Doi buzoieni și-au pierdut viața, marți după amiază, după ce mașina în care se aflau s-a lovit puternic de un TIR.

Sursa foto Facebook

Unul dintre buzoienii care au pierit în urma accidentului, un bărbat de 69 de ani, era deținătorul unei cunoscute pensiuni din Mărăcineni, Pensiunea Bianka.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția București către Buzău de către un șofer în vârstă de 69 de ani, din Buzău, și  autocamionul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din Ialomița. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului și al pasagerului acestuia, un buzoian în vârstă de 55 de ani. De asemenea, conducătorul auto din Ialomița a fost rănit, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

În urma impactului, autoturismul a fost transformat într-un morman de fiare.

SURSA foto IPJ BUZĂU

Etichete