Actualitate

(FOTO) Vestea care îi va bucura pe șoferi! Finalizarea lucrărilor va fi o gură de oxigen pentru traficul din oraș

Vești bune pentru șoferii din Buzău: în curând coșmarul din trafic ar trebui să se încheie, cel puțin când vine vorba despre zona Metalurgica.

Astăzi a început așternerea stratului de uzură peste pasajul CFR, iar lucrările se apropie de final. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Ionuț Apostu, care a mers azi în vizită pe șantier și a postat pe Facebook  mai multe fotografii de la fața locului.

”Astăzi se toarnă stratul de uzură peste pasajul CFR! Mai sunt de montat rosturile de dilatație și mici lucrări la parapetul de protecție! În paralel, Urbis Serv a început asfaltarea celor două bretele de acces pe pod dinspre DN2 B Buzău-Brăila și Bulevardul Industriilor! Ne pregătim de recepția finală!” a scris Ionuț Apostu pe Facebook.

În ultimele luni, închiderea pasajului, decizie luată pentru a putea fi reabilitat podul, a adus o serie de restricții în trafic. Iar odată cu restricțiile au venit aglomerația, ambuteiajele și nervii șoferilor, cei care obișnuiau să traverseze acest pod fiind nevoiți să folosească rute ocolitoare. Din cauza lucrărilor, la orele de vârf zona aceasta este paralizată.