Actualitate Reporter de strada

(FOTO&VIDEO) Șoferii nu mai înțeleg nimic. Două treceri de pietoni, în mai puțin de 5 metri!

Cititorii Șansa News.ro ne-au semnalat o problemă apărută la intersecția dintre Strada Saturn și Bulevardul Industriilor, acolo unde două treceri de pietoni sunt trasate la 5 metri distanță una de alta. Cel mai probabil una dintre ele este sau va fi desființată, dar până atunci șoferii sunt bulversați.

Dacă încerci să intri în municipiu prin zona indicată te vei lovi de o serie întreagă de probleme. În primul rând, semnul STOP este amplasat cu mult înaintea intersecției, dar între cele două treceri de pietoni. Astfel că nici pietonii, nici conducătorii auto nu știu pe unde e legal să traverseze, iar ca tacâmul să fie complet, o groapă și-a făcut apariția chiar în mijlocul intersecției.

Cozi interminabile de mașini au început să apară din cauza problemelor din intersecție, pentru că șoferii sunt nevoiți să încetinească pentru a ocoli groapa și pentru a respecta prioritatea pietonilor, care folosesc ambele treceri pentru a traversa. Treptat, zona Bulevardul Industriilor devine coșmarul șoferilor din cauza aglomerației existente, dar și a stâlpișorilor delimitatori, care creează tot felul de probleme.