Actualitate SPORT

Handbalistele de la Gloria, fără antrenor!

Echipa de handbal din Buzău a rămas fără antrenor. Aurelian Roșca nu mai este antrenorul principal al handbalistelor din Buzău după eșecul înregistrat sâmbătă, pe teren propriu, în cea de-a 10-a etapă a Ligii Naționale. Handbalistele de la Gloria Buzău, considerate favorite înainte de startul partidei, au fost învinse de Dacia Mioveni, o echipă situată la coada clasamentului.

La pauză, scorul a fost de 12-10 pentru Dacia Mioveni, iar la final 23-21.

În urma eșecului de sâmbătă,  Aurelian Roșca își pierde postul de antrenor principal. Printr-un comunicat de presă, conducerea SCM Gloria Buzău anunță “încetarea colaborării de comun acord cu domnul Aurelian Roșca, antrenor principal al secției handbal feminin, începând cu data de 10 ianuarie 2022.”

Redăm mai jos comunicatul integral:

“Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță încetarea colaborării de comun acord cu domnul Aurelian Roșca, antrenor principal al secției handbal feminin, începând cu data de 10 ianuarie 2022.

Din iunie 2021 până în prezent, domnul Aurelian Roșca a condus echipa de handbal feminin, alături de care a câștigat atât Cupa României Fan Courier, cât și SuperCupa României, în sezonul 2021-2022.

Întreaga conducere a clubului, staff-ul tehnic și sportivele îi mulțumesc domnului antrenor Aurelian Roșca pentru contribuția adusă handbalului buzoian și pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi urează mult succes în cariera sa viitoare!”