Actualitate

Hoț de meserie! Nici bine nu a ieșit din închisoare, că a fost din nou reținut de polițiști. Ce a furat

Teroare la Merei! Un tânăr de 22 de ani a îngrozit întreaga comunitate. Ultima victimă a sa a fost o femeie de 68 de ani pe care a „vizitat-o” în toiul nopții. Acum, tânărul se află în arestul Poliției.

Prezența tânărului în secțiile de poliție a devenit o obișnuință, acesta fiind prins de nenumărate ori la furat. Ultima dată s-a întâmplat pe 17 august, când, a fost reclamat de o bătrână din Merei că l-ar fi prins la furat de struguri.

Hoțul ar fi intrat noaptea în curtea femeii și i-ar fi adunat toate fructele. În total, prejudiciul s-ar fi ridicat la circa 500 de lei.  Deși suma nu este foarte mare, femeia l-a reclamat pentru că nu ar fi prima dată când băiatul este prins la furat.

”Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 13-14 august a.c., bănuitul ar fi pătruns în grădina imobilului persoanei vătămate, de unde ar fi sustras struguri”, informează IPJ Buzău.

De altfel, oamenii legii au confirmat pentru șansanews.ro că acesta ar fi fost eliberat din închisoare recent. Tânărul a fost închis timp de un an și jumătate tot pentru furt.

Acum, hoțul se află în arestul Poliției, după ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore.

”Față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar vineri instanța a emis pe numele persoanei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, anunță IPJ Buzău.

Etichete