Actualitate

În ce stare e copila de 7 ani mușcată de câini la Podgoria. Atacul, chiar sub ochii mamei

Sursă imagine: Universul Argeșean / google.com

Apar detalii de-a dreptul terifiante despre incidentul șocant din weekend, în care o fetiță de 7 ani a fost atacată de 5 câini în satul râmnicean Podgoria. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că atacul s-a produs chiar sub privirile mamei. Femeia și câțiva localnici au încercat să intervină rapid când au văzut că fetița e atacată de câini.

Copila mergea la o prietenă, pe marginea șoselei. La un moment dat, din stânga ei apare un câine alb, în fugă. Câinele sare la ea, iar ulterior alți câini i se alătură și o atacă pe fetiță. Mama a realizat de la distanță pericolul, iar mai mulți vecini aleargă să intervină, în timp ce o femeie pornește mașina pentru a goni câinii. Scoasă din ghearele animalelor dezlănțuite, fetița a primit primele îngrijiri medicale la spitalul din Rm. Sărat, de unde a fost ulterior transferată la București.

Fetița este în prezent internată în Secția Chirurgie Plastică a Spitalului Grigore Alexandrescu. Copila are peste 35 de mușcături, iar medicii spun că unele dintre ele, din zona gâtului, îi puteau pune viața în pericol copilei.

„Are peste 35 de mușcături, a fost mușcată de gât, acele mușcături puteau fi periculoase. Ea este stabilă, este internată pe chirurgie plastică în continuare, nu pune probleme deosebite, așteptăm să se vindece, să meargă. A intrat și în programul anti-rabic”, a declarat pentru Șansa News.ro Raluca Alexandru, medic la Spitalul Grigore Alexandrescu.